Wednesday, March 30, 2011

=p PEKASAM MASAK LEMAK =p

official receipt

salam..update aku ni bukan la berkisarkan makanan mahupun masakan..hehe..tapi studio photoshoot aku dan mr Husband pada 2009 yg belum collect..haha. sebenarnya aku dah book pada 2006 lagi tapi hanya 2009 aku berkesempatan pegi buat potoshoot..sbb aku terlalu sibuk dengan kehadiran 2 cahayamata..hehe..tapi ni dah 2011 pn belum collect lagi. tapi segala perbelanjaan dah keluar. jadi, aku harus berfikir bila nak pegi collect photo album tu. ni tengah fikir lagi la ni...camne eek??bila??

2 comments:

  1. gi le amik cpt pastu upload kat blog ye....nak tgk sgt!

    ReplyDelete
  2. hehehe...ni tgh pk ni bile kale sy free..hehe.jln x tau nk pegi jd kene tggu mr husband gak..

    ReplyDelete